Review Personal Training Willem Groenendaal

Willem Groenendaal

review personal training
 • Naam: Willem Groenendaal
 • Product: Personal Training
 • Periode: 3 maanden
 • Doel: Fatloss
 • Resultaat: 12 kg afgevallen
 •  

  Ik heb de afgelopen 3 maanden, 2 keer in de week met Joost getraind. Hierbij heb ik een hele andere manier van trainen geleerd. Vooral efficiënt en echt trainen, waarbij time under tension voor mij echt een eye opener was. Voorheen wilde ik altijd zo zwaar en zo snel mogelijk trainen, snelle herhalingen. Nu heb ik geleerd dat dit veel efficiënter kan en daarnaast ook nog eens veel veiliger is.

  Het voedingsschema die speciaal op mijn behoefte en doel is gemaakt heeft enorm veel verschil gemaakt. Hierdoor kreeg ik inzicht in wat ik wel en niet kon eten en wat ik moest doen om mijn doel te behalen.

  Ook informatie omtrent de duur van een training, de rustperiodes hiertussen, hoeveel herhalingen en sets waren enorm leerzaam. Net als de heldere uitleg van de uitvoering van de oefeningen en waarom ik bepaalde oefeningen moest doen. Dit is informatie waar ik voor de rest van mijn leven wat aan heb.

  Verder is Joost een fijne vent die weet waar die het over heeft. Ook nu heb ik af en toe nog contact met hem en is hij altijd bereid mij te helpen. Het fijne is dat hij bij alles duidelijke en onderbouwde informatie geeft over alles op het gebied van voeding en training.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *