Review Personal Training Marieke Ravensbergen

Marieke Ravensbergen

 • Naam: Marieke Ravensbergen
 • Product: Personal Training
 • Periode: 3 maanden
 • Doel: Afvallen & fit worden
 • Resultaat: 18 kilo afgevallen
 •  

  Omdat ik me de laatste jaren erg moe voelde en flink wat kilo´s aangekomen was, wilde ik hier wat aan gaan doen .En niet alleen maar lijnen, wat ik al een aantal keer eerder heb gedaan. Dan waren er 5 a 7 kg vanaf, maar in een rap tempo weer 10 kg erbij. Ik wilde het nu goed en gedegen aanpakken. Zo kwam ik bij Joost van Helden Personal training terecht. We hadden een voorgesprek om in kaart te brengen hoe mijn leven er uit zag. Qua inspanning en ontspanning, eetgewoontes en wat haalbaar was qua sporten.Joost heeft op basis van deze gegevens mijn sport/ training- programma gemaakt. Zo ook een voedingsschema aangepast op mijn voorkeuren voor eten. 2x per week deed ik krachttraining wat in het begin heel zwaar en heftig was. Joost gaf goede aanwijzingen, heeft geduld en is prettig in omgang.
  Hij luistert naar je, maar motiveert je enorm op een fijne en rustige manier. De krachttrainingen hebben we van rustig naar actief- zwaarder opgebouwd. Ik was versteld van wat ik allemaal kon.

   

  Daarnaast trainde ik met een vriendin ook nog een avond x/co. Zij trainde ook bij Joost en
  dat was ook een goede stimulans om dit samen te doen. De voeding is niet echt een dieet, maar een andere eet wijze/ patroon. Ik eet gezond maar zeker ook erg lekker. Neem veel groente, eiwitten en kipfilet. Ik heb absoluut geen honger gehad en eet de goede voedingsstoffen. Na 3 weken voelde ik me al minder moe en veel actiever. Mijn doel was 12 kg eraf en me gezonder voelen. Ik ben nu 18 kg kwijt, voel me super fit en gezond. Wil echt niet meer terug naar hoe het was.

  Joost enorm bedankt voor de trainingen, support en stimulans. o ook m.n. vriendin Sanne!!! We hebben ook enorm gelachen en plezier gehad!! Joost bedankt voor je humor, het was leuk!!

  Marieke Ravensbergen

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *